Lovas oktatás

Fehér ló futás közben

Futószáras lovas oktatás

Kezdőknek | 30 perc

A futószáras oktatás fő célja a stabil ülés kialakítása, a lovassegítségek helyes alkalmazásának megtanulása és a lovaglás alapjainak elsajátítása. Ez az oktatás kifejezetten ajánlott kezdőknek és újrakezdőknek, akik szeretnék fejleszteni ügyességüket és üléstechnikájukat. A futószáras oktatás lépésről lépésre segít abban, hogy a lovasok megtanulják a kezük és lábuk finom irányítását, kezdve az alapoktól a ló precíz irányításáig.

Tereplovaglás

50 perc

A tereplovaglás fő célja a kikapcsolódás és az élmények gazdagítása a természetben, miközben erősödik a lovas és ló közötti harmónia. Az oktató a tereplovaglás előtt felméri a lovas tudását, így csak azok vehetnek részt, akiknél az oktató szerint megfelelő a lovastudás szintje. Ezáltal biztosítjuk a biztonságot és a megfelelő jártasságot az új környezetben való lovagláshoz.

Egy pej ló séta közben

Bemutatkozó lovaglás

45 perc

Az újonnan érkező vendégeink részére 45 perces képzést nyújtunk, ahol az elméleti és gyakorlati oktatás egyforma hangsúlyt kap a foglalkozás során.

Egyéni edzés

60 perc

Az egyéni edzések lehetőséget biztosítanak arra, hogy az oktató egyedülálló figyelmével és személyre szabott feladatokkal segítse a lovasokat egyéni célaik elérésében, legyen szó versenyzésről vagy magasabb szintű edzésről. Az oktatás során személyre szabott feladatokat sajátíthatnak el a lovasok, melyek leginkább támogatják egyéni fejlődésüket.

Egy barna ló áll a képen

Áraink

Futószáras lovas oktatás 5 000 Ft
50 perc
Bemutatkozó lovaglás 8 500 Ft
45 perc
Tereplovaglás 9 000 Ft
50 perc
Privát edzés 10 000 Ft
60 perc

Rajtengedély vizsgára való felkészítés

Azok számára akiknek a lovaglás nem csupán hobbi, hanem szenvedély és szeretnék felfedezni a sportág versenyszféráját segítünk felkészülni a rajtengedély vizsgára. A rajtengedély megszerzése nem csupán egy újabb szint a lovaglásban, hanem egyfajta belépő a versenyszférába, ahol kihívásokkal és lehetőségekkel találkozhatsz. Ez az út lehetővé teszi számodra, hogy fejleszd lovaglási készségeidet, megmérettess magad más lovasokkal, és részt vegyél a lovasversenyek izgalmas és inspiráló világában.

Csomagjaink

Futószáras oktatás

Egy kupa
Egy alkalom 5 000 Ft
(30 perc)
10 alkalom 40 000 Ft
(30 perc/alkalom, az első alkalomtól számítva 30 napig érvényes)
Egy kupa

Privát edzés

Egy alkalom 10 000 Ft
(60 perc)
10 alkalom 90 000 Ft
(60 perc/alkalom, az első alkalomtól számítva 30 napig érvényes)
20 alkalom 170 000 Ft
(60 perc/alkalom, az első alkalomtól számítva 60 napig érvényes)
Egy kupa

Vizsgára felkészítés

Egy alkalom 10 000 Ft
(60 perc)
Elméleti felkészítés 6000 Ft
(45 perc)
Lóbérlés vizsgára 50 000 Ft
(1 napra)