Rólunk

Tájkép a Keleti Lovas Központról, amin egy fa mögött látszódik a fedeles lovarda és a fedett jártatógép

A lovarda

A Keleti Lovas Központ, Debrecen és Nyíregyháza között helyezkedik el, könnyen megközelíthető főútvonal mellett, mindössze 5 km-re az M3 autópálya lehajtójától. Buszmegálló található a központ bejárata előtt. Az öt hektáros területén nyolcbokszos istálló található, négy bokszhoz egyedi karám tartozik, valamint 4 fix zárt box is rendelkezésre áll. Füves karám is elérhető a lovaknak, további bővítési lehetőséggel. A nyerges és szénatároló része az istállónak. A központ infrastruktúrájához tartozik egy 30x60 méteres szabadtéri pálya és egy 20x40 méteres fedeles lovarda is. Teljes körű díjugrató akadálypark, jártatógép és körkaram is rendelkezésre áll a lovasok fejlődésének és kényelmének támogatására.

A Keleti Lovas Központ vezetője: Anducska Tibor

Nyolc évesen találkoztam először a lovaglás csodálatos világával és 2011 óta szenvedélyesen űzöm ezt a sportot versenyszerűen. Ezen időszak alatt részt vettem számos helyi és országos versenyen, háromszoros országos bajnok lettem gyermek kategóriában, míg ifjúsági korosztályban több arany- és ezüstérmes eredményt értem el.

Egész fiatalon, 14 évesen kezdtem el foglalkozni a ló kiképzéssel, az alapoktól egészen az országos bajnokságig fejlődtek a lovak a kezem alatt.

Ez a szenvedély azonban nem csak az én életem része, hanem az egész családomé is. Jelenleg 5 hektáros terület áll rendelkezésre, ahol a lovak szakmai tudásának fejlődése mellett a természet közelsége is megmarad. Ezáltal biztosítjuk a lovak egészséges fejlődését és azt a környezetet, amely optimális feltételeket teremt a lovaglás és a lovak ápolása iránt érzett szeretetünk kibontakozásához, továbbá a fedeles lovardánknak hála, kapuink egész évben nyitva állnak.

Egy lovas díjjal a kezében a fekete lovával egy versenyen
Egy fiatal lovas aranyérmet mutogat mosolyogva a lova hátán ülve egy versenyen

Időpontegyeztetésért hívjon minket vagy írjon nekünk!

Köszönhetően rugalmas nyitvatartásunknak és a fedeles lovardánknak, Önnek lehetősége van a legmegfelelőbb időpontot választani a lovagláshoz, így teljes mértékben kiélvezheti a szolgáltatásainkat. Legyen szó reggeli vagy esti lovaglásról, hétvégi kikapcsolódásról vagy heti rendszerességgel történő foglalkozásokról, mi az Ön igényeinek megfelelő időpontban állunk rendelkezésére, hogy élményekkel teli és kényelmes lovas élményt biztosíthassunk Önnek.

Nyitvatartás

Hétfő 12:00 - 20:00
Kedd 12:00 - 20:00
Szerda 12:00 - 20:00
Csütörtök 12:00 - 20:00
Péntek 12:00 - 20:00
Szombat 08:00 - 20:00
Vasárnap 08:00 - 20:00