Lovaink

Egy ló ugrás közben a lovasával a Keleti Lovas Központban

Aston

Aston, egy 2012-ben született, sárga herélt magyar sportló. Kiemelkedő ugróképessége mellett rendkívül precíz és érzékeny ló. A képzése folyamatos, jelenleg felnőtt lovassal 130 centiméteres versenyszinten áll. Büszkék lehetünk eredményeinkre, hiszen többször szerepeltünk a megyei bajnokság élvonalában és a dobogón. Országos minősítő versenyeken és regionális megmérettetéseken is szép eredményeket értünk el. A jelenleg a Keleti Lovas Központban lehetőség nyílik arra, hogy lovagoljanak Aston nevű lovunkkal. Aston egy kivételes lovasélményt nyújt és a központban lehetőség van részt venni lovas oktatáson vele. A lovaglás révén lehetőség nyílik megismerkedni Aston jellemével és képességeivel és élvezni a lovaglás élményét a Keleti Lovas Központ kiváló környezetében.

Egy pej ló áll a Keleti Lovas Központban

Conquidam Du Rouet

Ez a csikó remek felmenőkkel rendelkezik, apa ágon Conthargos; Balou du Rouet és anyai ágon Quidam de Revel. Gyönyörű megjelenésével, könnyed mozgásával már most ígéretesnek tűnik. Jó lábszerkezete és elegáns megjelenése pedig azt sejteti, hogy szép jövő állhat előtte.

Egy ló feje oldalnézetből

Bukephalosz

Bad Boy és Baloubelle, a Keleti Lovas Központ korábbi lovasainak a csikója immár 3 éves. Jelenleg folyamatban van a kiképzése és az alapok megtanítása. Lenyűgöző ugrótechnikával rendelkezik, precíz és elővigyázatos ló. Nagyon okos és barátságos természettel áldott csikóról van szerencsénk gondoskodni.

Egy ló áll a Keleti Lovas Központban

Flagellum dei

Az első csikónk, aki nálunk született 3 évvel ezelőtt. Folyamatban van a kiképzése és belovaglása is. Flagellum dei, azt jelenti,hogy Isten ostora. Ez a név tökéletesen illik a csikóra, hiszen erős testfelépítéssel, jó nyakillesztéssel és kiemelkedő mozgással lett megáldva. Hatalmas képesség van benne ami egyrészről testi adottságainak is köszönhető.

Akik már új otthont találtak

Gesztenye

Gesztenye, első lovunk, egy connemara herélt póni volt, 2013-ban csatlakozott hozzánk. Gyorsan haladtunk vele, szeptemberben megvolt az első hivatalos GYEPOSZ versenye és minősült az Országos Fedeles Döntőre, áprilisban a 60 centiméteres ugrásban második helyezést ért el. Később, 70 és 80 centiméteren is sikeres volt, sőt, 2015-ben 70 centiméteren országos bajnok lett. Kiemelkedő képességekkel rendelkezett, és egészen 115 centiméterig versenyeztünk vele. Szeretettel emlékezünk rá, és 2017-ben, hosszú utazás után Bissendorf-ban új szerető gazdára talált.

Baloubelle

2013-ban született fekete magyar sportfélvér kana érzékeny típusa mellett jó ugrótechnikával rendelkezik. A családjára is érdemes egy pillantást vetni ugyanis PM Balougraf apával és Balou du Rouet nagyapával büszkélkedhet! A Keleti Lovas Központból Hollandiába költözött.

Emma

2015-ben született szintén magyar sportfélvér kanca. Megfelelő alapkiképzésben részesült és jó képessége van a díjugrató feladatokban. Mindezek mellett ő is büszkélkedhet kiváló ősökkel,ugyanis az apja Emmerton, kiemelkedő holland ló.

Bad Boy

2005-ben Magyarországon született mén. Mindamellett, hogy világklasszis felmenőkkel büszkélkedhet, 150 cm magasságig aktívan versenyzett és rendkívül nyugodt természettel rendelkezett. A Keleti Lovas Központban öregedett meg.

Kövess minket!

Ha szeretnéd követni a Keleti Lovas Központ mindennapjait, csatlakozz hozzánk az Instagramon és légy része a lovak izgalmas világának.

Egy telefon, amin a Keleti Lovas Központ instagram fiókja látható